Göm ditt besök på sidan

Skriv ut

Om du inte vill att nästa person som använder den här datorn ska kunna se ditt besök på vår sida, eller andra sidor, kan du ta bort dina besök ur historiken på datorn. Nedan finns instruktioner för de vanligaste webbläsarna.

Internet Explorer:
Gå in på verktyg/tools och välj Internet alternativ/Internet options. Klicka därefter på knappen för att ta bort filer/delete files och även Rensa tidigare/clear history

Firefox:
Gå in på verktyg och välj rensa ut känslig data. Markera allt utom Sparade lösenord i dialogrutan som visas.

Netscape Navigator:
Gå in på redigera/edit i menyn. Välj inställningar/preferences och sedan rensa filer/clear location bar och även rensa tidigare/clear history.

Safari:
Gå in i menyn på history och välj clear history.